Saker att göra i London

London biljetter
Våren är kommen och när den ska mötas gör man det givetvis bäst i en skön storstad som London. En stad som bjuder på allt som du kan tänka dig. Om du är teaterintresserad finns det ett stort utbud med olikamusikaler och operetter. Givetvis finns det också en hel del sevärdheter som man ska ta chansen att se när man är i London. Att titta på vakterna vid Buckingham Palace är ett måste. Gå ner till London Eye för att gå vid Themsen eller ta en tur i det stora hjulet och få en översikt över hela staden.

Big Ben är också det en sevärdhet. Det klassiska klocktornet reser sig mäktigt upp i skyn. Ifall du har London biljetter flyger du enklast in till Stanstead. Dina London biljetter kommer att vara till stort nöje vad du än letar efter. Är du mer ute efter shopping finns det klassiska Macys som är ett gigantiskt shoppingcenter med alla de största och bästa märkena. Även en hel del så kallade flagship stores har sitt säte i London. Butiker av stora märken som har i princip varenda klädesplagg och alla nyheter inom företaget.

London biljetter kan man också skaffa sig för att åka och titta på olika sportevents. När det kommer till England och sport är fotboll den stora grejen. Med alla sina storlag som Arsenal, Chelsea och Tottenham är London hem för en rik flora av storklubbar i Europa. Priserna varierar och om du inte känner för att betala de största pengarna för fotbollen kan du alltid titta på de mindre lagen i staden som till exempel Fulham.

Skaffa dina London biljetter redan idag så att du har en resa att se fram emot. London är en stad som lever upp till förväntningarna och ger dig en fantastisk upplevelse du sent glömmer.