Bo i Danderyd?

När man söker nytt boende är det oftast mycket att tänka på. Passar det bäst med lägenhet, villa eller radhus? Var är drömbostaden och vad kostar den? För att slippa en del av bekymren med att söka information och även spara tid, kan en mäklare vara lösningen i processen. Kontakta Susanne Perssons Fastighetsförmedling AB, som är en mäklare i Danderyd om du söker boende i denna kommun. Bostadsmarknaden i ett område som Danderyd kan vara intensiv och mäklarna är experter på att veta vad som sker för tillfället.

Susanne Perssons Fastighetsförmedling AB verkar i Stockholm och förmedlar både villor, bostadsrätter och fritidshus. Firman är oberoende och ingår inte i någon kedja. De samarbetar heller inte med någon speciell bank. Kunden står helt i fokus och här skräddarsys varje uppdrag direkt för varje kund. Firman åtar sig endast ett fåtal ärenden i taget för att verkligen ha tid för varje kund.

Kunden erbjuds hjälp både med att sälja sin bostad och att köpa den nya. Detta är ibland en lång process med många frågor, men då finns Susanne Perssons Fastighetsförmedling AB där med den skräddarsydda lösningen i varje läge. Allt beslutas i samråd med kunden och företaget vill att denne ska vara nöjd efter det att affären är avslutad. Till exempel hjälper de gärna till så att det blir en lyckad affär vid försäljningen.

Annan service som erbjuds är kostnadsfri värdering av bostaden. Även annan ekonomisk eller juridisk hjälp ordnas genom det nätverk som företaget har byggt upp. Inga frågor eller funderingar är för stora eller obetydliga för att tas upp.

Kontakta Susanne Perssons Fastighetsförmedling AB för information eller bokning av möte för att diskutera just dina behov och önskemål. Det kan inte nog poängteras att kunden är i fokus, hela tiden.

Bostäder som är till försäljning finns på hemsidan att undersöka och kan vara startskottet för dig i processen att finna din nya drömbostad.